Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Happened One Night

It Happened One Night

20/01/2016 | Flixfilm

Se It Happened One Night på Netflix

Indspilningsår: 1934
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Frank Capra
Skuespillere: Clark Gable, Claudette Colbert, Walter Connolly, Roscoe Karns
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En række fjollede uheld får en tidligere societykvinde og en lurvet avismand til modvilligt at indse, at de er vanvittigt forelskede i hinanden.


Se It Happened One Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIt Happened One Night havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It Happened One Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It Happened One Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It Happened One Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Happened One Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar