Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘It’-instruktør bag ny horror-serie; ‘Locke & Key’

‘It’-instruktør bag ny horror-serie; ‘Locke & Key’

17/01/2020 | Flixfilm

It instruktør bag nu horror serie Locke KeyDen 7. februar har Netflix premiere på den overnaturlige horror-serie ‘Locke & Key’, som er baseret på de populære grafiske romaner af samme navn af Joe Hill.

Streamingtjenesten har netop udgivet den første officielle trailer til sæson 1, som kan ses nederst i artiklen.

‘Locke & Key’ følger tre søskende, der, efter deres far bliver myrdet, flytter til deres slægtshjem i Massachusetts, hvor de opdager, at huset indeholder magiske nøgler, der giver dem utallige kræfter og evner. Dæmoner er dog også ude efter nøglerne og intet kan stoppe dem…

Første sæson er på i alt 10 episoder, som alle bliver frigivet på Netflix Danmark ved premieredatoen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollebesætningen inkluderer blandt andet Jackson Robert Scott (‘It’) som Bode Locke, Connor Jessup (‘Falling Skies’) som Tyler Locke, Emilia Jones (‘What We Did on Our Holiday’) som Kinsey Locke, Sherri Saum (‘The Fosters ‘) som Ellie Whedon, Griffin Gluck (‘American Vandal’) som Gabe, Darby Stanchfield (‘Scandal’) som Nina Locke og Steven Williams (’21 Jump Steet’) som Joe Ridgeway.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Strays'

‘Locke & Key’ er i mange år blevet forsøgt filmatiseret, heriblandt af Steven Spielberg, men det er først nu at en serie ser dagens lys. Det er instruktøren Andy Muschietti, som har stået bag de succesfulde genindspilninger af ‘It’ og ‘It Chapter Two’ med den uhyggelige klovn Pennywise, der har taget intiativ til Netflix-serien og er derfor også tilknyttet som executive producer.

Se første sæson af ‘Locke & Key’ på Netflix Danmark fra den 7. februar.1 kommentar til ‘It’-instruktør bag ny horror-serie; ‘Locke & Key’

  1. Nicolaj - kl. 07:41, 19-01-2020:

    Det er værd at bemærke, at Joe Hill faktisk er søn af Stephen King, og at de sammen har skrevet flere ting blandt andet In the Tall Grass.

Skriv kommentar