Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Takes a Man and a Woman

It Takes a Man and a Woman

20/08/2020 | Flixfilm

Se It Takes a Man and a Woman på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Cathy Garcia-Molina
Skuespillere: John Lloyd Cruz, Sarah Geronimo, Isabelle Daza, Rowell Santiago
Spilletid: 120 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Laida og Miggy var en gang forelskede i hinanden, men nu er de tvunget til at arbejde sammen fagligt, og ingen af dem er helt kommet sig over fortiden.


Se It Takes a Man and a Woman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It Takes a Man and a Woman havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It Takes a Man and a Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til It Takes a Man and a Woman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It Takes a Man and a Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Takes a Man and a Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar