Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Takes Two

It Takes Two

01/05/2021 | Flixfilm

Se It Takes Two på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Andy Tennant
Skuespillere: Kirstie Alley, Steve Guttenberg, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Olsen-tvillingerne i en sød version af Mark Twains klassiske fortælling Prinsen og tiggerdrengen, hvor de spiller identiske niårige: forældreløse Amanda og rige Alyssa.

It Takes Two (To tøser ta'r affære) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se It Takes Two på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om It Takes Two (To tøser ta'r affære) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Takes Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It Takes Two, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It Takes Two (To tøser ta'r affære) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar