Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Takes Two

It Takes Two

01/09/2020 | Flixfilm

Se It Takes Two på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Andy Tennant
Skuespillere: Kirstie Alley, Steve Guttenberg, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Olsen-tvillingerne i en sød version af Mark Twains klassiske fortælling Prinsen og tiggerdrengen, hvor de spiller identiske niårige: forældreløse Amanda og rige Alyssa.


Se It Takes Two på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It Takes Two (To tøser ta'r affære) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It Takes Two (To tøser ta'r affære) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til It Takes Two:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It Takes Two (To tøser ta'r affære) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Takes Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar