Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Itaewon Class

Itaewon Class

28/03/2020 | Flixfilm

Itaewon Class på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Park Seo-joon, Kim Da-Mi, Yoo Jae-myung
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Handling: I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.

Itaewon Class (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Itaewon Class på YouTube.Se Itaewon Class på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Itaewon Class (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Itaewon Class (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Itaewon Class, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Itaewon Class er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar