Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Itaewon Class

Itaewon Class

28/03/2020 | Flixfilm

Se Itaewon Class på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seo-joon Park, Da-mi Kim, Jae-myung Yoo, Nara
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.


Se Itaewon Class på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkItaewon Class (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Itaewon Class (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Itaewon Class herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Itaewon Class er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Itaewon Class (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar