Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s a Boy Girl Thing

It’s a Boy Girl Thing

01/12/2013 | Flixfilm

Se It’s a Boy Girl Thing på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: På en udflugt til det lokale museum støder Woody og Nell på en oldgammel gud, som beslutter sig for at lave rav i den - han bytter simpelthen deres sjæle om.


Se It’s a Boy Girl Thing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIt’s a Boy Girl Thing havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s a Boy Girl Thing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It’s a Boy Girl Thing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s a Boy Girl Thing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s a Boy Girl Thing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar