Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s a Boy Girl Thing

It’s a Boy Girl Thing

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se It’s a Boy Girl Thing på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: På en udflugt til det lokale museum støder Woody og Nell på en oldgammel gud, som beslutter sig for at lave rav i den - han bytter simpelthen deres sjæle om.


Se It’s a Boy Girl Thing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It’s a Boy Girl Thing havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s a Boy Girl Thing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It’s a Boy Girl Thing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s a Boy Girl Thing er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s a Boy Girl Thing stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar