Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s a Free World …

It’s a Free World …

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se It’s a Free World … på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Efter at have startet et vikarbureau for illegale indvandrere, skal en ambitiøs enlig mor rationalisere de kompromiser, hun gør for at tjene en skilling.


Se It’s a Free World … på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It’s a Free World … havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s a Free World … ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It’s a Free World … herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s a Free World … er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s a Free World … stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar