Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s a Wonderful Life

It’s a Wonderful Life

27/07/2016

Se It’s a Wonderful Life på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En engel møder George Bailey, da han skal til at springe ud fra en bro, og viser ham, hvordan livet ville have været, hvis han ikke havde eksisteret.


Se It’s a Wonderful Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It’s a Wonderful Life havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om It’s a Wonderful Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It’s a Wonderful Life herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s a Wonderful Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s a Wonderful Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar