Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s a Wonderful Life

It’s a Wonderful Life

27/07/2016 | Flixfilm

Se It’s a Wonderful Life på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En engel møder George Bailey, da han skal til at springe ud fra en bro, og viser ham, hvordan livet ville have været, hvis han ikke havde eksisteret.


Se It’s a Wonderful Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIt’s a Wonderful Life havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s a Wonderful Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It’s a Wonderful Life herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s a Wonderful Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s a Wonderful Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar