Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s All Happening

It’s All Happening

12/02/2022 | Flixfilm

It’s All Happening på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Norman Jewison
Skuespillere: Doris Day, James Garner, Arlene Francis
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Teenageidolet Tommy Steele har hovedrollen i denne musicalkomedie om en forældreløs dreng, der arrangerer en støttekoncert for sit børnehjem.

It’s All Happening havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It’s All Happening på YouTube.Se It’s All Happening på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om It’s All Happening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s All Happening stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It’s All Happening, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It’s All Happening er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar