Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s All Over Town

It’s All Over Town

01/01/2022 | Flixfilm

It’s All Over Town på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Horror
Instruktion: Andy Muschietti
Skuespillere: Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En kvindebedårer og hans kammerat forsøger at se alle de bedste shows i London på én aften, og de møder mange forskellige farverige karakterer undervejs.

It’s All Over Town havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It’s All Over Town på YouTube.Se It’s All Over Town på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om It’s All Over Town ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s All Over Town stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It’s All Over Town, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It’s All Over Town er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar