Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Complicated

It’s Complicated

02/01/2022 | Flixfilm

It’s Complicated på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Drew Barrymore
Skuespillere: Elliot Page, Drew Barrymore, Kristen Wiig
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Ti år efter deres skilsmisse forenes Jane og Jake til deres søns universitetseksamen og ender uventet med at sove sammen.

It’s Complicated havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It’s Complicated på YouTube.Se It’s Complicated på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om It’s Complicated ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Complicated stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It’s Complicated, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It’s Complicated er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar