Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Her Day

It’s Her Day

29/07/2020 | Flixfilm

Se It’s Her Day på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En mand lover sin forlovede et drømmebryllup, og nu er der ingen ende på hendes vanvittige krav om den mest overdådige fest, man kan forestille sig.


Se It’s Her Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It’s Her Day havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s Her Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til It’s Her Day:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s Her Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Her Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar