Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Her Day

It’s Her Day

29/07/2020 | Flixfilm

Se It’s Her Day på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Horror
Instruktion: Andy Muschietti
Skuespillere: Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En mand lover sin forlovede et drømmebryllup, og nu er der ingen ende på hendes vanvittige krav om den mest overdådige fest, man kan forestille sig.

It’s Her Day havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It’s Her Day på YouTube.Se It’s Her Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om It’s Her Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Her Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It’s Her Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It’s Her Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar