Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Kind of a Funny Story

It’s Kind of a Funny Story

03/07/2020 | Flixfilm

Se It’s Kind of a Funny Story på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Greg Berlanti
Skuespillere: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Alexis Clagett
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Teenageren Craig lader sig indlægge på en psykiatrisk klinik, men da ungdomsafdelingen er lukket, må han bo blandt de voksne patienter.


Se It’s Kind of a Funny Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It’s Kind of a Funny Story havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s Kind of a Funny Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til It’s Kind of a Funny Story:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s Kind of a Funny Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Kind of a Funny Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar