Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Kind of a Funny Story

It’s Kind of a Funny Story

27/09/2018 | Ingen kommentarer

Se It’s Kind of a Funny Story på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Greg Berlanti
Skuespillere: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Alexis Clagett
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Teenageren Craig lader sig indlægge på en psykiatrisk klinik, men da ungdomsafdelingen er lukket, må han bo blandt de voksne patienter.


Se It’s Kind of a Funny Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It’s Kind of a Funny Story havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s Kind of a Funny Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It’s Kind of a Funny Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s Kind of a Funny Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Kind of a Funny Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore