Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Kind of a Funny Story

It’s Kind of a Funny Story

03/07/2020 | Flixfilm

Se It’s Kind of a Funny Story på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Greg Berlanti
Skuespillere: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Teenageren Craig lader sig indlægge på en psykiatrisk klinik, men da ungdomsafdelingen er lukket, må han bo blandt de voksne patienter.

It’s Kind of a Funny Story havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It’s Kind of a Funny Story på YouTube.Se It’s Kind of a Funny Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om It’s Kind of a Funny Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Kind of a Funny Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It’s Kind of a Funny Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It’s Kind of a Funny Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar