Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Not Over

It’s Not Over

01/12/2014 | Flixfilm

It’s Not Over på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Horror
Instruktion: Andy Muschietti
Skuespillere: Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Tre unge fra forskellige kontinenter er dybt påvirkede af hiv og aids og alle de misforståelser og fordomme, der følger med.Se It’s Not Over på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

It’s Not Over havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It’s Not Over på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om It’s Not Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Not Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It’s Not Over, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It’s Not Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar