Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Now or Never

It’s Now or Never

01/03/2016 | Flixfilm

It’s Now or Never på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Horror
Instruktion: Andy Muschietti
Skuespillere: Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da Eva og Alex beslutter sig for at blive gift i England, hvor de mødtes tre år tidligere, forhindres deres forening af en strejke og en vulkan.

It’s Now or Never havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It’s Now or Never på YouTube.Se It’s Now or Never på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om It’s Now or Never ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Now or Never stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It’s Now or Never, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It’s Now or Never er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar