Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Now or Never

It’s Now or Never

01/03/2016 | Flixfilm

Se It’s Now or Never på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da Eva og Alex beslutter sig for at blive gift i England, hvor de mødtes tre år tidligere, forhindres deres forening af en strejke og en vulkan.


Se It’s Now or Never på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIt’s Now or Never havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s Now or Never ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It’s Now or Never herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s Now or Never er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Now or Never stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar