Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Okay, Buddy

It’s Okay, Buddy

06/06/2019 | Flixfilm

It’s Okay, Buddy på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Horror
Instruktion: Andy Muschietti
Skuespillere: Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Handling: To uheldige sangere sætter sig for, at de vil giftes med rige kvinder, men ikke alle er glade for at se dem kravle op ad den sociale rangstige.

It’s Okay, Buddy havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It’s Okay, Buddy på YouTube.Se It’s Okay, Buddy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om It’s Okay, Buddy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Okay, Buddy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It’s Okay, Buddy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It’s Okay, Buddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar