Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It’s Okay, That’s Love

It’s Okay, That’s Love

28/09/2019 | Flixfilm

Se It’s Okay, That’s Love på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard
Spilletid: 135 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Den succesrige romanforfatter og radiovært Jae-yeol og psykiateren Hae-soo er konstant uenige, men det ændrer sig, da de begynder at bo i det samme hus.


Se It’s Okay, That’s Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIt’s Okay, That’s Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It’s Okay, That’s Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It’s Okay, That’s Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It’s Okay, That’s Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It’s Okay, That’s Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar