Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ittefaq

03/04/2023 | Flixfilm

Ittefaq på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktion: Abhay Chopra
Skuespillere: Sidharth Malhotra, Sonakshi Sinha, Akshaye Khanna
Spilletid: 105 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En hjemmegående og en forfatter er de hovedmistænkte – og de eneste vidner – i et dobbeltmord, og det er op til én efterforsker at afsløre sandheden.Se Ittefaq på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ittefaq havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ittefaq på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ittefaq ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ittefaq stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ittefaq, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ittefaq er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar