Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ivana Cea Groaznicā

Ivana Cea Groaznicā

02/05/2022 | Flixfilm

Ivana Cea Groaznicā på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung skuespiller vender tilbage til sin hjemby for at komme sig efter en mystisk sygdom, men rygter om hendes privatliv kommer i vejen for hendes rekreation.

Ivana Cea Groaznicā havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ivana Cea Groaznicā på YouTube.Se Ivana Cea Groaznicā på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ivana Cea Groaznicā ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ivana Cea Groaznicā stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ivana Cea Groaznicā, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ivana Cea Groaznicā er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar