Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I’ve Gotta Horse

I’ve Gotta Horse

13/03/2022 | Flixfilm

I’ve Gotta Horse på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: George Lucas
Skuespillere: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman
Spilletid: 136 min
Land: United States
Sprog: English, Sanskrit
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da hans hest bliver syg, må en uansvarlig popsanger vælge mellem sin kærlighed til dyret og en vigtig kommende koncert.

I’ve Gotta Horse havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I’ve Gotta Horse på YouTube.Se I’ve Gotta Horse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I’ve Gotta Horse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I’ve Gotta Horse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I’ve Gotta Horse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I’ve Gotta Horse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar