Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iverson

01/04/2016 | Flixfilm

Se Iverson på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Zatella Beatty
Skuespillere: Allen Iverson, Tom Brokaw, Larry Brown, Dwyane Wade
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Den berømte NBA-stjerne Allen Iverson har haft varig indvirkning på sporten, og denne ufiltrerede dokumentar følger hans hårde liv og stratosfæriske karriere.


Se Iverson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iverson havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iverson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Iverson:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iverson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iverson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar