Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ivy + Bean: Doomed to Dance

Ivy + Bean: Doomed to Dance

02/09/2022 | Flixfilm

Ivy + Bean: Doomed to Dance på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Elissa Down
Skuespillere: Madison Skye Validum, Keslee Blalock, Elizabeth Irving
Spilletid: 53 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Ivy og Bean begynder at gå til ballet, men finder ud af, at de skal optræde foran flere hundrede mennesker. Det er med at slippe ud af det – lige nu!Se Ivy + Bean: Doomed to Dance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ivy + Bean: Doomed to Dance havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ivy + Bean: Doomed to Dance på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ivy + Bean: Doomed to Dance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ivy + Bean: Doomed to Dance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ivy + Bean: Doomed to Dance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ivy + Bean: Doomed to Dance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar