Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go

Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go

02/09/2022 | Flixfilm

Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Elissa Down
Skuespillere: Keslee Blalock, Jaycie Dotin, Garfield Wilson
Spilletid: 61 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Kold, hvid dis. Bankende rør. Og en uhyggelig stemme, der kommer fra afløbet. Er skolens toilet ... hjemsøgt? Ivy og Bean er på sagen!

Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go på YouTube.Se Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar