Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ivy + Bean

Ivy + Bean

02/09/2022 | Flixfilm

Ivy + Bean på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktion: Elissa Down
Skuespillere: Madison Skye Validum, Hudson Hua, Parker Hua
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da Bean opdager, at hendes nabo, Ivy, har talent for magi, forhekser de sammen Beans storesøster, så hun kommer til at danse ... for evigt!

Ivy + Bean havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ivy + Bean på YouTube.Se Ivy + Bean på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ivy + Bean ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ivy + Bean stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ivy + Bean, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ivy + Bean er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar