Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iyore

20/12/2019 | Flixfilm

Se Iyore på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Frank Rajah Arase
Skuespillere: Okawa Shaznay, Paul Obazele, Joseph Benjamin, Rita Dominic
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Historiske hændelser fra Benin-imperiet gentages, og en tragisk kærlighedshistorie udfolder sig, da en historielærers barndomskæreste vender tilbage.


Se Iyore på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iyore havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iyore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Iyore:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iyore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iyore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar