Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iyore

20/12/2019 | Flixfilm

Se Iyore på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Frank Rajah Arase
Skuespillere: Rita Dominic, Joseph Benjamin, Okawa Shaznay
Spilletid: 140 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Historiske hændelser fra Benin-imperiet gentages, og en tragisk kærlighedshistorie udfolder sig, da en historielærers barndomskæreste vender tilbage.

Iyore havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iyore på YouTube.Se Iyore på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iyore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iyore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iyore, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iyore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar