Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

iZombie

04/07/2020 | Flixfilm

Se iZombie på Netflix

Indspilningsår: 2015–2019
Genre: Comedy, Crime, Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En lægestuderende, som forvandles til en zombie, forsøger at bevare sin menneskelighed ved at spise hjerner og opdager en evne til at opklare forbrydelser.


Se iZombie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


iZombie (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om iZombie (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til iZombie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til iZombie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at iZombie (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.5 kommentarer til iZombie

 1. Eline - kl. 15:52, 18-07-2018:

  Hej flixfilm, jeg ved godt at sæson 5 af iZombie er begyndt at streame i USA. Så hvordan er det at vi kun lige har fået sæson 3?
  Betaler de måske mere i USA end vi gør for vores Netflix eller har i en anden god grund til at det skal tage så tid?
  Jeg elsker det her show, men ventetiden ødelægger lidt oplevelsen.

  Please snak med Netflix om det – det er seriøst problem!

 2. Tea - kl. 21:44, 19-07-2018:

  Hej…

  Hvorfor er det danske Netflix bagud med serier? Det er virkelig frustrerende! Hver gang man bliver opslugt af en serie, skal man vente i uvished! Først oplevede jeg det med Grimm, den sidste sæson blev sendt på tv SIDSTE ÅR, og er stadig ikke dukket op? Og iZombie er også bag ud. Kan I ikke gøre noget for at opgradere det, bare en smule? Come on 😩

 3. Benedicte - kl. 08:55, 20-03-2019:

  Har i nogen ide om hvornår vi kan forvente de nye sæsoner? Sæson 4 har været ude i over et år og der er også en sæson 5. Hvorfor har vi så kun til og med sæson 3 til rådighed. Dybt frustrerende 4. Selma Hillebrandt Andersen - kl. 15:32, 03-08-2019:

  Slap nu af i andre. Det er en rigtig fed serie og jeg elsker den. Kunne godt bruge nogen flere sæsoner men jeg ville sige at det er rigtig godt at i fik den på netflix

 5. Brian - kl. 22:13, 17-08-2019:

  Denne side er ikke associeret med Netflix,

  Skriv kommentar