Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

iZombie

04/07/2018 | 2 kommentarer

Se iZombie på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy, Crime, Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.9

Resumé: En lægestuderende, som forvandles til en zombie, forsøger at bevare sin menneskelighed ved at spise hjerner og opdager en evne til at opklare forbrydelser.


Se iZombie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


iZombie (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om iZombie (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til iZombie herunder:Fra premieredatoen (4. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til iZombie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at iZombie (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.2 kommentarer til iZombie

 1. Eline - kl. 15:52, 18-07-2018:

  Hej flixfilm, jeg ved godt at sæson 5 af iZombie er begyndt at streame i USA. Så hvordan er det at vi kun lige har fået sæson 3?
  Betaler de måske mere i USA end vi gør for vores Netflix eller har i en anden god grund til at det skal tage så tid?
  Jeg elsker det her show, men ventetiden ødelægger lidt oplevelsen.

  Please snak med Netflix om det – det er seriøst problem!

 2. Tea - kl. 21:44, 19-07-2018:

  Hej…

  Hvorfor er det danske Netflix bagud med serier? Det er virkelig frustrerende! Hver gang man bliver opslugt af en serie, skal man vente i uvished! Først oplevede jeg det med Grimm, den sidste sæson blev sendt på tv SIDSTE ÅR, og er stadig ikke dukket op? Og iZombie er også bag ud. Kan I ikke gøre noget for at opgradere det, bare en smule? Come on 😩

  Skriv kommentar


Telmore