Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Izzy’s Koala World

Izzy’s Koala World

21/04/2021 | Flixfilm

Se Izzy’s Koala World på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den unge koalaplejer Izzy Bee og hendes familie redder nuttede dyr i nød og hjælper dem tilbage i naturen på den australske Magnetic Island.

Izzy’s Koala World (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Izzy’s Koala World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Izzy’s Koala World (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Izzy’s Koala World (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Izzy’s Koala World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Izzy’s Koala World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar