Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

J. Edgar

01/08/2020 | Flixfilm

Se J. Edgar på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Naomi Watts
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Leonardo DiCaprio spiller J. Edgar Hoover, FBI's mangeårige direktør, som bl.a. var kendt for sin overdrevne brug af magtmidler.

J. Edgar havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til J. Edgar på YouTube.Se J. Edgar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om J. Edgar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at J. Edgar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame J. Edgar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til J. Edgar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar