Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

J. Edgar

01/08/2020 | Flixfilm

Se J. Edgar på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Josh Hamilton, Geoff Pierson, Cheryl Lawson
Spilletid: 137 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Leonardo DiCaprio spiller J. Edgar Hoover, FBI's mangeårige direktør, som bl.a. var kendt for sin overdrevne brug af magtmidler.


Se J. Edgar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


J. Edgar havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om J. Edgar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til J. Edgar:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til J. Edgar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at J. Edgar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar