Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » J.Lo indgår aftale med Netflix – Laver sci-fi thriller

J.Lo indgår aftale med Netflix – Laver sci-fi thriller

30/06/2021 | Flixfilm

Jennifer LopezStreamingtjenesten Netflix kan afsløre, at de har indgået et flerårigt samarbejde med den amerikanske sanger og skuespiller Jennifer Lopez – også kendt under kaldenavnet J.Lo.

Hun skal lave både film, TV-serier og reality, samt med vægt på projekter, der støtter kvindelige skuespillere, forfattere og filmskabere.

Det skriver Netflix i en pressmeddelelse.

Netflix afsløre samtidig, at det første filmprojekt med Jennifer Lopez allerede er under udvikling og at det bliver science fiction thriller om en kvinde, der kæmper for menneskeheden i en fremtid, hvor en AI-soldat har bestemt, at den eneste måde at afslutte krigen på er at afslutte menneskeheden.

For at kunne tage kampen om med skruppelløse AI skal kvinden arbejde med den ene ting, hun frygter mest – en anden AI.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber komedie med Kim Kardashian

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen instrueres af Brad Peyton, som blandt andet kendes for ‘San Andreas’ og ‘Rampage’ – begge med Dwayne Johnson i front.

Om samarbejdet med Netflix udtaler Jennifer Lopez;

“Jeg er begejstret for at kunne annoncere mit nye partnerskab med Netflix. Jeg mener ikke, at der er noget bedre hjem for os end den innovative streamingvirksomehed, der søger at trodse konventionel visdom og ikke længere ser kunst og underholdning med fortidens øjne.”

Der er ingen oplysninger om hvornår sci-fi thrilleren forventes at få premiere.
Skriv kommentar