Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » J-Style Trip

J-Style Trip

22/03/2020 | Flixfilm

Se J-Style Trip på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jay Chou, Funky Tu, Chen Kuan-Lin, Will Tsai
Spilletid: N/A
Land: Taiwan, China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Megastjernen Jay Chou er sammen med sine stjernevenner i dette varietéshow fyldt med musik og tryllekunster, der når verden rundt.


Se J-Style Trip på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


J-Style Trip (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om J-Style Trip (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til J-Style Trip:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til J-Style Trip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at J-Style Trip (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar