Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jaane Tu… Ya Jaane Na

Jaane Tu… Ya Jaane Na

15/02/2018 | Flixfilm

Se Jaane Tu… Ya Jaane Na på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Abbas Tyrewala
Skuespillere: Imran Khan, Genelia D'Souza, Manjari Fadnnis, Ayaz Khan
Spilletid: 155 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den blide Jai og den sprudlende skønhed Aditi er lige så forskellige som nat og dag – men deres familie og venner ved, at de er skabt for hinanden.Se Jaane Tu… Ya Jaane Na på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jaane Tu… Ya Jaane Na havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jaane Tu… Ya Jaane Na ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jaane Tu… Ya Jaane Na er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaane Tu… Ya Jaane Na stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar