Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jaane Tu… Ya Jaane Na

Jaane Tu… Ya Jaane Na

15/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Jaane Tu… Ya Jaane Na på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Abbas Tyrewala
Skuespillere: Imran Khan, Genelia D'Souza, Manjari Fadnnis, Ayaz Khan
Spilletid: 155 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Den blide Jai og den sprudlende skønhed Aditi er lige så forskellige som nat og dag – men deres familie og venner ved, at de er skabt for hinanden.


Se Jaane Tu… Ya Jaane Na på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jaane Tu… Ya Jaane Na havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jaane Tu… Ya Jaane Na ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jaane Tu… Ya Jaane Na herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jaane Tu… Ya Jaane Na er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaane Tu… Ya Jaane Na stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar