Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jab Harry Met Sejal

Jab Harry Met Sejal

02/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Jab Harry Met Sejal på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Imtiaz Ali
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Anushka Sharma, Björn Freiberg, Martavious Gayles
Spilletid: 143 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: En flirtende turguide i Europa bliver forelsket i en af sine kunder, mens han hjælper hende med at lede efter en mistet forlovelsesring.


Se Jab Harry Met Sejal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jab Harry Met Sejal havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jab Harry Met Sejal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jab Harry Met Sejal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jab Harry Met Sejal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jab Harry Met Sejal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar