Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jab Harry Met Sejal

Jab Harry Met Sejal

02/12/2017 | Flixfilm

Se Jab Harry Met Sejal på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En flirtende turguide i Europa bliver forelsket i en af sine kunder, mens han hjælper hende med at lede efter en mistet forlovelsesring.


Se Jab Harry Met Sejal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJab Harry Met Sejal havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jab Harry Met Sejal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jab Harry Met Sejal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jab Harry Met Sejal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jab Harry Met Sejal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar