Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jab Harry Met Sejal

Jab Harry Met Sejal

02/12/2017 | Flixfilm

Se Jab Harry Met Sejal på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Imtiaz Ali
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Anushka Sharma, Björn Freiberg
Spilletid: 143 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En flirtende turguide i Europa bliver forelsket i en af sine kunder, mens han hjælper hende med at lede efter en mistet forlovelsesring.

Jab Harry Met Sejal havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jab Harry Met Sejal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jab Harry Met Sejal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jab Harry Met Sejal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jab Harry Met Sejal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jab Harry Met Sejal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar