Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jab We Met

Jab We Met

02/08/2017 | Flixfilm

Se Jab We Met på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Imtiaz Ali
Skuespillere: Shahid Kapoor, Kareena Kapoor, Tarun Arora, Dara Singh
Spilletid: 138 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En ny skæbne venter en velhavende, men utilfreds forretningsmand, da han møder et muntert sludrechatol på et tog i denne romantiske Bollywood-komedie.


Se Jab We Met på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJab We Met havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jab We Met ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jab We Met herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jab We Met er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jab We Met stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar