Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack bestelt een broertje

Jack bestelt een broertje

07/04/2022 | Flixfilm

Jack bestelt een broertje på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Family
Instruktion: Anne de Clercq
Skuespillere: Matsen Montsma, Yenthe Bos, Jelka van Houten
Spilletid: 84 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Det eneste, Jack ønsker sig til sin fødselsdag, er en lillebror. Men da hans to mødre giver ham en kanin i stedet, må han ty til internettet for at få det, han ønsker.

Jack bestelt een broertje havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jack bestelt een broertje på YouTube.Se Jack bestelt een broertje på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jack bestelt een broertje ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack bestelt een broertje stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jack bestelt een broertje, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jack bestelt een broertje er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar