Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Frost

Jack Frost

30/11/2016 | Flixfilm

Se Jack Frost på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Michael Keaton, Kelly Preston, Joseph Cross, Mark Addy
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En rockmusikerfar får en ny chance for tid med familien, da han bliver genfødt som en munter snemand julen efter sin tragiske død i en bilulykke.


Se Jack Frost på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJack Frost havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack Frost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jack Frost herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jack Frost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Frost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar