Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go Back

01/10/2021 | Flixfilm

Jack Reacher: Never Go Back på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Edward Zwick
Skuespillere: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge
Spilletid: 118 min
Land: China, United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da Jack Reacher hører, at hans ven er blevet anklaget for mord, nærer han mistanke om en kæmpe sammensværgelse. Snart er han på flugt sammen med hende.

Jack Reacher: Never Go Back havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jack Reacher: Never Go Back på YouTube.Se Jack Reacher: Never Go Back på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jack Reacher: Never Go Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Reacher: Never Go Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jack Reacher: Never Go Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jack Reacher: Never Go Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar