Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go Back

30/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Jack Reacher: Never Go Back på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Edward Zwick
Skuespillere: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh
Spilletid: 118 min
Land: China, USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Da Jack Reacher hører, at hans ven er blevet anklaget for mord, nærer han mistanke om en kæmpe sammensværgelse. Snart er han på flugt sammen med hende.


Se Jack Reacher: Never Go Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jack Reacher: Never Go Back havde premiere på Netflix Danmark den 30. June, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack Reacher: Never Go Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jack Reacher: Never Go Back herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jack Reacher: Never Go Back er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Reacher: Never Go Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore