Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Reacher

Jack Reacher

01/01/2021 | Flixfilm

Se Jack Reacher på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Christopher McQuarrie
Skuespillere: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, David Oyelowo
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da en tidligere betjent efterforsker en snigskytte, som er anklaget for fem mord, bliver han trukket ind i en farlig omgang katten-efter-musen i denne spændende thriller.

Jack Reacher havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jack Reacher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jack Reacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Reacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jack Reacher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jack Reacher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar