Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Ryan: Shadow Recruit

Jack Ryan: Shadow Recruit

29/06/2018 | Flixfilm

Se Jack Ryan: Shadow Recruit på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Kenneth Branagh
Skuespillere: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh
Spilletid: 105 min
Land: USA, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Mens han arbejder undercover på Wall Street, opdager CIA-analytikeren Jack Ryan en plan for en terrorhandling, der skal ødelægge den amerikanske økonomi.


Se Jack Ryan: Shadow Recruit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJack Ryan: Shadow Recruit havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack Ryan: Shadow Recruit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jack Ryan: Shadow Recruit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jack Ryan: Shadow Recruit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Ryan: Shadow Recruit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar