Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Taylor

Jack Taylor

31/12/2017 | Flixfilm

Jack Taylor på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Iain Glen, Nora-Jane Noone, Killian Scott
Spilletid: 90 min
Land: United States, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Ken Bruens bedste sælgende krimier bliver vakt til live i denne serie af tv-film med den irske privatdetektiv Jack Taylor.

Jack Taylor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jack Taylor på YouTube.Se Jack Taylor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jack Taylor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Taylor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jack Taylor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jack Taylor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar