Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Taylor

Jack Taylor

31/12/2017 | Flixfilm

Se Jack Taylor på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Iain Glen, Nora-Jane Noone, Killian Scott, Paraic Breathnach
Spilletid: 90 min
Land: USA, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Ken Bruens bedste sælgende krimier bliver vakt til live i denne serie af tv-film med den irske privatdetektiv Jack Taylor.


Se Jack Taylor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJack Taylor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack Taylor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jack Taylor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jack Taylor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Taylor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar