Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack the Giant Slayer

Jack the Giant Slayer

02/04/2018 | Flixfilm

Se Jack the Giant Slayer på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Bryan Singer
Skuespillere: Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor, Stanley Tucci
Spilletid: 114 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da karlen Jack ved et uheld åbner en port, der giver kæmper adgang til kongeriget, prøver han at stoppe skaden og redde en kidnappet prinsesse.

Jack the Giant Slayer havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jack the Giant Slayer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jack the Giant Slayer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack the Giant Slayer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jack the Giant Slayer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jack the Giant Slayer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar