Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack the Giant Slayer

Jack the Giant Slayer

02/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Jack the Giant Slayer på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Adventure, Fantasy
Instruktør: Bryan Singer
Skuespillere: Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor, Stanley Tucci
Spilletid: 114 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Da karlen Jack ved et uheld åbner en port, der giver kæmper adgang til kongeriget, prøver han at stoppe skaden og redde en kidnappet prinsesse.


Se Jack the Giant Slayer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jack the Giant Slayer havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack the Giant Slayer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jack the Giant Slayer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jack the Giant Slayer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack the Giant Slayer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar