Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Whitehall: Christmas with My Father

Jack Whitehall: Christmas with My Father

12/12/2019 | Flixfilm

Se Jack Whitehall: Christmas with My Father på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Yemisi Brookes, Richard van't Riet
Skuespillere: Jack Whitehall, Michael Whitehall, Hugh Bonneville
Spilletid: 64 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Jack Whitehall inviterer sin notorisk gnavne far med op på scenen i Londons West End til det vildeste jule-standupshow med masser af kendisgæster.

Jack Whitehall: Christmas with My Father havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jack Whitehall: Christmas with My Father på YouTube.Se Jack Whitehall: Christmas with My Father på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jack Whitehall: Christmas with My Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Whitehall: Christmas with My Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jack Whitehall: Christmas with My Father, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jack Whitehall: Christmas with My Father er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar