Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jack Whitehall: Travels with My Father

22/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jack Whitehall, Michael Whitehall
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: Komikeren Jack Whitehall inviterer sin kedelige far, Michael, på en rejse igennem det sydøstlige Asien i et forsøg på at styrke deres forhold.


Se Jack Whitehall: Travels with My Father på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jack Whitehall: Travels with My Father havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack Whitehall: Travels with My Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jack Whitehall: Travels with My Father herunder:Fra premieredatoen (22. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Jack Whitehall: Travels with My Father er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Jack Whitehall: Travels with My Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar