Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Whitehall: Travels with My Father

Jack Whitehall: Travels with My Father

06/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Jack Whitehall: Travels with My Father på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jack Whitehall, Michael Whitehall
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Komikeren Jack Whitehall inviterer sin kedelige far, Michael, på en rejse igennem det sydøstlige Asien i et forsøg på at styrke deres forhold.


Se Jack Whitehall: Travels with My Father på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jack Whitehall: Travels with My Father (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack Whitehall: Travels with My Father (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jack Whitehall: Travels with My Father herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jack Whitehall: Travels with My Father er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Whitehall: Travels with My Father (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar