Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jack Whitehall: Travels with My Father

Jack Whitehall: Travels with My Father

22/09/2020 | Flixfilm

Se Jack Whitehall: Travels with My Father på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jack Whitehall, Michael Whitehall, Hilary Whitehall
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Komikeren Jack Whitehall inviterer sin kedelige far, Michael, på en rejse igennem det sydøstlige Asien i et forsøg på at styrke deres forhold.Se Jack Whitehall: Travels with My Father på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jack Whitehall: Travels with My Father (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack Whitehall: Travels with My Father (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jack Whitehall: Travels with My Father:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jack Whitehall: Travels with My Father er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack Whitehall: Travels with My Father (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar