Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jack

01/04/2015 | Flixfilm

Se Jack på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Robin Williams, Diane Lane, Brian Kerwin, Jennifer Lopez
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En tiårig dreng, der har en sygdom, som får ham til at ligne en 40-årig, overtaler sine overbeskyttende forældre til at lade ham gå i almindelig kommuneskole.


Se Jack på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJack havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jack herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar