Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jackass 3.5: The Unrated Movie

Jackass 3.5: The Unrated Movie

27/07/2016

Se Jackass 3.5: The Unrated Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne hylende morsomme dokumentar afprøver Jackass-holdet nye grænser for sømmeligheden med farlige ting og sager, de ikke kunne få plads til i den sidste film.


Se Jackass 3.5: The Unrated Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jackass 3.5: The Unrated Movie havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Jackass 3.5: The Unrated Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jackass 3.5: The Unrated Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jackass 3.5: The Unrated Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass 3.5: The Unrated Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar