Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jackass 3.5: The Unrated Movie

Jackass 3.5: The Unrated Movie

01/02/2022 | Flixfilm

Jackass 3.5: The Unrated Movie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne hylende morsomme dokumentar afprøver Jackass-holdet nye grænser for sømmeligheden med farlige ting og sager, de ikke kunne få plads til i den sidste film.

Jackass 3.5: The Unrated Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jackass 3.5: The Unrated Movie på YouTube.Se Jackass 3.5: The Unrated Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jackass 3.5: The Unrated Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass 3.5: The Unrated Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jackass 3.5: The Unrated Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jackass 3.5: The Unrated Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar