Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jackass 3.5: The Unrated Movie

Jackass 3.5: The Unrated Movie

27/07/2016 | Flixfilm

Se Jackass 3.5: The Unrated Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne hylende morsomme dokumentar afprøver Jackass-holdet nye grænser for sømmeligheden med farlige ting og sager, de ikke kunne få plads til i den sidste film.


Se Jackass 3.5: The Unrated Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJackass 3.5: The Unrated Movie havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jackass 3.5: The Unrated Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jackass 3.5: The Unrated Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jackass 3.5: The Unrated Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass 3.5: The Unrated Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar