Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jackass 3

Jackass 3

24/12/2014 | Flixfilm

Se Jackass 3 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Johnny Knoxville vender tilbage og udsætter sig selv for helt nye stunts, der involverer vilde dyr, farlige højder og meget mere.


Se Jackass 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJackass 3 havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jackass 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jackass 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jackass 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar