Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jackass 4.5

Jackass 4.5

20/05/2022 | Flixfilm

Jackass 4.5 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jay Karales, Hans Lam Barboza
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Gennem skandaløse og hidtil usete optagelser kan du være vidne til skabelsen af Jackass-holdets sidste tur med vilde stunts.Se Jackass 4.5 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jackass 4.5 havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jackass 4.5 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jackass 4.5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass 4.5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jackass 4.5, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jackass 4.5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar