Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jackass Forever

Jackass Forever

01/07/2023 | Flixfilm

Jackass Forever på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Action, Comedy
Instruktion: Jeff Tremaine
Skuespillere: Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den uforudsigelige vovehals Johnny Knoxville vender tilbage sammen med gamle og nye venner til en ny omgang vilde stunts og komiske absurditeter.Se Jackass Forever på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jackass Forever havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jackass Forever på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jackass Forever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass Forever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jackass Forever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jackass Forever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar