Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jackass: Number Two: Unrated Version

Jackass: Number Two: Unrated Version

01/06/2020 | Flixfilm

Se Jackass: Number Two: Unrated Version på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En skamløst umoden gruppe mennesker, der laver utilrådelige stunts og smertefulde drengestreger – herunder at ride på en brandslange og bruge sig selv som hajmadding.


Se Jackass: Number Two: Unrated Version på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jackass: Number Two: Unrated Version havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jackass: Number Two: Unrated Version ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jackass: Number Two: Unrated Version:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jackass: Number Two: Unrated Version er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass: Number Two: Unrated Version stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar