Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jackass: Number Two: Unrated Version

Jackass: Number Two: Unrated Version

01/06/2020 | Flixfilm

Jackass: Number Two: Unrated Version på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En skamløst umoden gruppe mennesker, der laver utilrådelige stunts og smertefulde drengestreger – herunder at ride på en brandslange og bruge sig selv som hajmadding.

Jackass: Number Two: Unrated Version havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jackass: Number Two: Unrated Version på YouTube.Se Jackass: Number Two: Unrated Version på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jackass: Number Two: Unrated Version ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass: Number Two: Unrated Version stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jackass: Number Two: Unrated Version, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jackass: Number Two: Unrated Version er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar