Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jackass: The Movie

Jackass: The Movie

28/01/2015 | Ingen kommentarer

Se Jackass: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Documentary, Action, Comedy
Instruktør: Jeff Tremaine
Skuespillere: Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Johnny Knoxville og hans kumpaner går rundt i Japan i pandakostumer, skaber kaos på en golfbane og udfører stunts med alligatorer og meget mere.


Se Jackass: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jackass: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jackass: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jackass: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jackass: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackass: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar