Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jackie

01/04/2019 | Flixfilm

Se Jackie på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Pablo Larraín
Skuespillere: Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig, Billy Crudup
Spilletid: 100 min
Land: USA, France, Chile, China, Germany, UK
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: I respekt for sin mands eftermæle lader førstedamen Jacqueline Kennedy sig interviewe af en journalist blot en uge efter mordet på præsidenten.


Se Jackie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJackie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jackie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jackie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jackie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar