Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jackie

01/04/2019 | Flixfilm

Se Jackie på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Pablo Larraín
Skuespillere: Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig, Billy Crudup
Spilletid: 100 min
Land: USA, France, Chile, China, Germany, UK
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I respekt for sin mands eftermæle lader førstedamen Jacqueline Kennedy sig interviewe af en journalist blot en uge efter mordet på præsidenten.

Jackie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jackie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jackie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jackie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jackie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar